Avatud uste päev Haanja koolis

Ilusal aprillikuu laupäeval, 6. aprillil avas Haanja koolipere oma uksed kõigile huvilistele. Avatud oli kohvik, mida Silleriin toredasti eest vedas. Kärmed töömesilased Juss, Ron, Kristjan, Emily, Noelle, Lisandra, Ebe, Luise Maria, Täheli, Hugo ja Liisbet olid varakult kohal laudu kandmas, õhupalle puhumas, lilleseadeid tegemas ja üldse hakkamist täis kõikjal kus vaja.
Kohvikulaudadel olid ootamas pontšikud, iirisemaiused, koogid ja pirukad. Ja mis seal salata, meil oli ka oma kohvikumuusik Silleriin, kes külalisi oma klaveripaladega võlus. Päev algas õpetaja Paavo sünnipäevakringlitega ning kolleegide õnnitlustega. Seejärel suundus igaüks oma klassi ettevalmistusi tegema ning külalisi ootama.
Õpetaja Kersti Leidi klass oli valmis seatud võru keele huvilistele, kuhu juba päeva alguses kogunesid kogukonna inimesed võru keeles vestlema ning kohalikku eluolu arutama. Aeg-ajalt liitusid vestlusringiga ka huvilised, kes olid tulnud kooliga tutvuma. Võrukeelse lühinäidendi esitasid Robin, Ebe ja Luise Maria. Direktor Saskia, õppejuht Riina ning eripedagoog Anu tutvustasid huvilistele maja. LÕIM tunnid loodusõpetusest ja inglise keelest viisid läbi õpetajad Evelin ja Kadri. Käsitööklassis oli kuulda kõva klopsimist: õpetaja Paavo ja Kersti Aasa juhendamisel valmisid pildid naelte ümber keritud lõngaga.
Õpetajad Kai ja Silvi võlusid lapsi Ozopoti töötoaga, kus mõistatuste lahendamiseks kasutati roboti abi.
Õpetajad Annika, Ülle ja Kadri Parts jagasid lahkelt infot õppetöö kohta.
Maagiliste järjehoidjate töötoa viis läbi lapsevanem Margit Utsal.
Ja muidugi meie õpilased! Lihtsalt vaimustav, millise innuga joonistati plakatid, et sõidutee ääres juhtida tähelepanu meie üritusele. Suure innuga hõiguti, lehvitati ning meelitati möödujaid majja.
Lõpetuseks on koolipere väga tänulik Triin Rõõmusoksale, Agu Hollole, Margit Utsalile ja kõigile kogukonnaliikmetele, kes olid kohal üritust toetamas.

Koolielu korraldaja Aire Kokk

Rohkem pilte vaata siit

Lisa kommentaar