1.-4. klassi õpilaste õppepäev Tartus

Traditsiooniliselt teevad algklassid talviti ühe õppepäeva Tartus. Nii ka sel aastal. Teisipäeval, 20. veebruaril seadsime end teele.
Meie lemmikkoht Ahhaa Teaduskeskus sai valitud sellelgi korral ja seda põhjusel, et keskusesse oli üles seatud dinosauruste näitus. Dinosaurused on vaieldamatult õppekava üks lemmikteemasid.
Näitus oli natuke hirmutav, aga väga põnev ja uusi teadmisi pakkuv. Nimelt võis iga liigi juurest leida infotahvli liigi kirjelduse ja põnevaima faktiga selle dinosauruse kohta.
Töötoas meisterdasime kosmoseraketti. Meisterdamisele eelnes vestlus rakettidest. Oli heameel tõdeda, kui palju õpilased rakettidest teavad. Tunduvalt raskem oli rakettide meisterdamine. Aga valmis need said ja tegid päris korraliku lennugi.
Traditsiooniliselt oleme talveajal käinud Tartus teatris. Kuna aga sobilikku etendust saadaval polnud, siis otsustasime kino kasuks. Pealegi polnud enamus lapsi päris kinosaalis käinud. Hea nähtavus, mugavad nahktoolid, popkorn või muu meelepärane maiustamiseks – nii nautisime Apollos animafilmi „Müsteerium Veisemäe kiirrongil“.
Õppepäev Tartus oli õpilaste meelest väga põnev. Küllap tuleb põnevaid väljasõite veelgi.

Õpetaja Anne Heier

Rohkem pilte vaata siit.

Lisa kommentaar